Pierre Wilders
Zang
23-09-1970
Heerlen


Geboren in 1970 te Willemstad Curacao.

 

Mijn familieleden waren allemaal muzikaal, Ik kwam er behoorlijk laat achter dat ik ook geluid kon maken:-) In 1992 begonnen in Zuid-Spanje Als presentator/zanger van een Karaoke Bar. In de jaren daarna op de Canarische eilanden wederom bij verschillende gelegenheden 6 jaar lang gezongen en gepresenteerd.

 

In Nederland in 2001 een duo band gevormd genaamd "So What!?" Hier heb ik 6 jaar mee opgetreden op feesten, bruiloften, partijen, bedrijven, kroegen en zelfs bij mensen thuis van Friesland tot in Limburg aan toe. Maar de hobby liep uit de hand en met gemiddeld meer dan 100 optredens van 4 á 5 uur per jaar was niet leuk meer om te doen en zijn we er mee gestopt. Daarna ben ik 2 jaar solo gaan zingen in Amsterdam, Rotterdam en omstreken.

 

In 2009 in het Zuiden van Limburg komen wonen en ben daar bij de Band "Go Nuts" in Roermond terecht gekomen. Een band bestaande uit 12 man. Hier heb ik 2 jaar met veel plezier gezongen maar het was wegens mijn werk en de afstand niet meer haalbaar.

 

Na 2 jaar niks te hebben gedaan kwam het gevoel en de drang terug en kwam ik de band Sweet Chili tegen. En weet je.... ze vonden me nog leuk ook!!! :-) Ik hoop samen nog heel veel lekkere muziek te maken en wellicht zien wij je bij een eerst volgend optreden!!!

029.JPG