Nieuws

Hier vindt je het laatste nieuws over Sweet Chili.

drummer Micha Herben

Met pijn in het hart hebben we afscheid moeten nemen van onze drummer Henk, die wegens ziekte gedwongen werd te stoppen. We hebben jarenlang samen met veel plezier muziek gemaakt en dat missen we nu heel erg.

Noodgedwongen zijn we gestart met een zoektocht naar een nieuwe drummer en dat was niet makkelijk! Diverse drummers zijn auditie komen doen, maar de juiste kandidaat konden we maar niet vinden: iemand die muzikaal sterk was en die ook nog een goede klik met de overige bandleden had.

Afgelopen donderdag kwam Micha Herben auditie doen en wat een verademing: Hij speelt technisch heel soepel met leuke details en is ook nog een sympathiek persoon achter zijn drumstel! Wij heten Micha in de band van harte welkom en hopen snel weer optreedklaar te zijn....Ons gevoel is dat dat niet lang hoeft te duren!

Wie meer over Micha wil weten: Hier stelt hij zich voor.

Voor de website www.heerlen24.nl werd Sweet Chili geinterviewd in de repetitieruimte door de sympathieke verslaggever Jos Tuinstra. Het resultaat kun je hier lezen: Proef de sweetest taste in music.

Per 19 juni 2014 heeft Sweet Chili een nieuwe zanger en zangeres. Ze heten Pierre Wilders en Léanne Vreuls. Beide beschikken over een ruime ervaring binnen diverse bands en hebben er zin in om met ons een stevig repertoire op te gaan bouwen! In hun biografie stellen Pierre en Léanne stellen zich graag aan je voor!

 

Pierre en Léanne

044.JPG