Nieuws

Hier vindt je het laatste nieuws over Sweet Chili.

Het was (helaas) weer een tijdje stil rond Sweet Chili in verband met de lange zoektockt naar weer een nieuwe drummer.
Gelukkig is met de komst van Emile een einde aan deze zoektocht gekomen!

 

Wie meer over Emile wil lezen kan hier zijn biografie lezen.

 

Komende zondag (22 juni) spelen wij ons eerste optreden met Emile: Het Weikefeest in Wijlre. Het ziet er naar uit dat het een mooie zonnige middag wordt, wij hebben er al zin in!

drummer Micha Herben

Met pijn in het hart hebben we afscheid moeten nemen van onze drummer Henk, die wegens ziekte gedwongen werd te stoppen. We hebben jarenlang samen met veel plezier muziek gemaakt en dat missen we nu heel erg.

Noodgedwongen zijn we gestart met een zoektocht naar een nieuwe drummer en dat was niet makkelijk! Diverse drummers zijn auditie komen doen, maar de juiste kandidaat konden we maar niet vinden: iemand die muzikaal sterk was en die ook nog een goede klik met de overige bandleden had.

Afgelopen donderdag kwam Micha Herben auditie doen en wat een verademing: Hij speelt technisch heel soepel met leuke details en is ook nog een sympathiek persoon achter zijn drumstel! Wij heten Micha in de band van harte welkom en hopen snel weer optreedklaar te zijn....Ons gevoel is dat dat niet lang hoeft te duren!

Wie meer over Micha wil weten: Hier stelt hij zich voor.

Voor de website www.heerlen24.nl werd Sweet Chili geinterviewd in de repetitieruimte door de sympathieke verslaggever Jos Tuinstra. Het resultaat kun je hier lezen: Proef de sweetest taste in music.
033.JPG